Saturday, 15 March 2014

Koizora : Sky of Love ( Drama ver.)



Assalamualaikum.

Terbaik tak gambar tu?

Yup! Terbaik macam storyline dia jugak.

Yang rambut putih tu Sakurai Hiro (Seto Koji) and that girl is Tahara Mika (Mizusawa Elena). Drama 6 episode yang extremely sad that made me cried my heart out! 

It was based on true love story that had touch many heart sesiapa yang dah tengok cite nih. This story was so popular that ada lama bentuk drama, filem cartoon, komik online, komik etc. Can you believe it?

Memang I cakap sediih tahap dewa cerita ni. Dari mula-mula sampai akhir episode confirm akan leleh dowh!
Kisah tentang first love yang dilalui oleh seorang gadis remaja biasa yang bernama Mika dengan Hiro. cabaran yang diorang lalui langsung tak terbayang di fikiran I masa first tengok cerita ni.

Selalunya kan kita dah dapat ramal ending suatu movie tu macam mana kan but this one you can't expect anything, my dear. Mesti semua ingat storyline cerita ni macam ni kan?

They fall in love - They broke up - They made up again - They live happy forever after.

NOPE! You are absolutely wrong! They never get to be happy forever after. That boleh nak cerita nak semuanya sebab korang kena tentok sendiri nanti tak jadi kalau I cerita. Cari and tengok sendiri ek. It was a sad ending my dear! Korang mesti tengok ni! kalau tak korang memang rugi!

Love and fear,
NAMZA

No comments: